ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Sep 26, 2023

Για όλους εμάς κρίση και αυτοί όλοι... Κροίσοι;;;


Μετά την υπεξαίρεση 420.000.000€ έρχονται τα αντιπλημμυρικά μέσω...ΔΕΘ!!!
Τελικά... για όλους εμάς κρίση και αυτοί όλοι... Κροίσοι;;; 
Σκεφτείτε λίγο...

13ο μνημονιακό έτος!!! 
 - ΟΧΙ, ο Αλέξης δεν μας έβγαλε από τα μνημόνια, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανένας νόμος που να τα καταργεί ! Kαι OXI, ο Μητσοτάκης δεν μείωσε το δημόσιο εξωτερικό χρέος, που μας έχει αλυσοδέσει για 99 χρόνια. Αντιθέτως, το αύξησε κατά 41 δισεκατομμύρια και το δημόσιο εξωτερικό χρέος έχει φτάσει στα 400 δις!!-

13 χρόνια φόροι, χαράτσια, capital control, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, διάλυσης του κρατικού μηχανισμού, διάλυση των νοσοκομείων, της ακριβότερης χώρας της Ευρώπης με την μεγαλύτερη φτωχοποίηση και κοινωνική ανισότητα.
Της χώρας όπου όλα είναι στον αυτόματο πιλότο και η αξία της ανθρώπινης ζωής στα τάρταρα ως χώρα που ανήκει μόνο γεωγραφικά στην Ευρώπη..
Μιας χώρας όπου οι εισβολείς μετανάστες αποκτούν περισσότερα δικαιώματα και διαμένουν σε δομές ΚΥΤ που θα ζήλευαν όλοι οι σεισμοπαθείς που έχουν χάσει τα σπίτια τους όπως στο Αρκαλοχώρι και που ταυτόχρονα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν και... ΕΝΦΙΑ!!!
Μιας χώρας όπου τα καρτέλ ενέργειας, καυσίμων, το παρακράτος και η κυβέρνηση έχουν ομογενοποιηθεί σε ασύλληπτο βαθμό με μοναδική κουρτίνα επικάλυψης και απόκρυψης τα ΜΜΕ.

Η δε δικαιοσύνη σε μεγάλο βαθμό εγκάθετη καθ' υπόδειξην  μιας και κανένα από τα τεράστια σκάνδαλα που κατέστρεψαν και καταλήστευσαν ένα μεγάλο μέρος της οικονομίας αυτής που οδήγησαν στον μνημονιακό αρμαγεδών δεν τελεσιδίκησε, δεν φυλάκισε κανέναν πολιτικό και δεν έφερε πίσω τα... κλεμμένα.

Από την άλλη, η νόηση και η συνειδητότητα των Ελλήνων πολιτών φαίνεται να έχει βομβαρδιστεί με χιλιάδες μαχαιριές, πλέον και δυσκολεύονται να ομονοήσουν. 
 Η κοινή λογική έγινε πολύπλοκο αντικείμενο και αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο.
13 χρόνια βιασμού της νόησης του Έλληνα πολίτη εκεί όπου οι απευθείας αναθέσεις και η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος εξοβέλισε πλέον φανερά το δημόσιο συμφέρον εις το πυρ το εξώτερον.

Πώς αλλιώς εξηγείται ότι ακούμε ακόμα αδρανείς τις ίδιες φρούδες υποσχέσεις, τα ίδια εγκληματικά ψεύδη και στην φετινή ΔΕΘ, ενώ όλα  καταρρέουν γύρω μας ημέρα με την ημέρα και το βιοτικό μας επίπεδο φθίνει όλο και περισσότερο; 
Πόσα θύματα ακόμα θα πρέπει να θρηνήσουμε, για να αντιληφθούμε ότι δεν είναι  "ανίκανοι", αλλά υπηρετούν συγκεκριμένο σχέδιο αφανισμού μας;
Όλα τα παραπάνω συνθέτουν το κοκτέιλ της τοξικότητας και της δηλητηρίασης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής του Έλληνα γηγενή πολίτη, μιας και είναι ποινικά και ηθικά υπόλογος στην πολιτική καμόρα για ό,τι συμβεί όπως στις φωτιές και στις πλημμύρες.
Ο μόνος που δεν φταίει είναι ο πολιτικός κόσμος αυτού στου οποίου η δριμύς κριτική και η ζήτηση ευθυνών όχι μόνο δεν νοείται, αλλά είναι ταυτόχρονα και απειλή προς την... Δημοκρατία!!!

Το θράσος τους πλέον είναι ανεξέλεγκτο όπως ανεξέλεγκτο είναι και το φαγοπότι όλα αυτά τα 13 μνημονιακά έτη!!

Τα κόμματα, τα χρώματα και τα δόγματα έχουν δημιουργήσει κλίμα αποσύνθεσης στην ομοψυχία αυτού του λαού, έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για κάτι που ίσως έρθει και είναι χειρότερο από τα προηγούμενα, γιατί αυτή η κατρακύλα δεν έχει σταματημό, αν δεν την σταματήσουμε όλοι μαζί.

Είμαστε στην ουσία εν δυνάμει δέσμιοι και μελλοθάνατοι στην ιερή μας χώρα μιας και αυτό που βιώνουμε παραπέμπει στην αποστασία από την φυσιολογία του ανθρώπου και δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να ενεργοποιηθούν στο υπάρχoν απόλυτα ελεγχόμενο πολιτικό περιβάλλον.

Το μόνο προϊόν που παράγεται ανεξέλεγκτα από όλες τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, είναι το «χρέος». Αναμφισβήτητα, το κατεστημένο μας θέλει δούλους του αέναου "χρέους" … και θα κάνει τα πάντα για να μην δούμε την αλήθεια, γιατί όπως έχει πλέον αποδειχθεί η χώρα ποτέ δεν είχε, ούτε έχει οικονομικό πρόβλημα.

Και ενώ ο Πρόεδρος του πολιτικού φορέα της Ελλήνων Συνέλευσης μας έχει αποδείξει ότι δεν χρωστάμε διότι έχουμε πιστοποιημένο και εγκεκριμένο πλούτο, εμείς προτιμάμε να ακούμε αυτούς που δημιουργούν χρέος σε μας αλλά η δικιά τους περιουσία αυξάνεται υπέρμετρα...

ενώ τα προγράμματα ανοικοδόμησης και ανασυγκρότησης ολόκληρης της χώρας υφίστανται και είναι κατατεθειμένα με ακριβείς διαδικασίες δόμησης και χρηματοδότησης…
ενώ ταυτόχρονα δεδομένη είναι και η σεισάχθεια στα χρέη των πολιτών, μέσα από τα χρηματοπιστωτικά εργαλεία της Παγκόσμιας Τράπεζας ανάπτυξης όπου είμαστε μέλη από το 1945 με την Συνθήκη του Bretton woods καμία λύση δεν πρόκειται να επέλθει από μόνη της, αν εμείς όλοι δεν απαγκιστρωθούμε από τις αγκυλώσεις μας.

Αν δεν βγούμε από τον μικρόκοσμο μας, που έχουν φροντίσει να είναι γεμάτος προβλήματα επιβίωσης, για να δούμε την μεγαλύτερη εικόνα...

Aν δεν δούμε το συλλογικό, από το ατομικό συμφέρον... κι αν δεν ενωθούμε όλοι ως ενεργοί Έλληνες Πολίτες, ως Έθνος για να διοικήσουμε την ίδια μας την χώρα, όσα χρόνια και να περάσουν θα αφανιζόμαστε αργά και μεθοδικά μέσα στον φαύλο κύκλο της καταστροφής μας.

Είναι η ώρα να ΣΥΝ-ΕΛΘΟΥΜΕ!!!! 

Άρθρο: Β. Ρεντούμης


Δείτε σχετικά: 





Ε.ΣΥ. Ενημερώσου, δήλωσε ενδιαφέρον...







Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️


Pinterest

follow ΑΙΟΛΙΔΑ on Pinterest



Ακολουθήστε μας στο TikTok

@Ai0lida TikTok @Ai0lida

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ